vrijdag 14 december 2007

de Bali-klimaattop & Boycot Mars

De voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore heeft donderdag op de Bali-klimaattop opgeroepen een akkoord te sluiten zonder de Verenigde Staten. De kersverse winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede beschuldigde de regering in Washington ervan het overleg te blokkeren.
,,De ongemakkelijke waarheid is dat mijn eigen land verantwoordelijk is voor deze obstructie'', zei Gore tot een volgestroomde zaal. Volgens hem moet de hoop gevestigd worden op de opvolger van de huidige president George Bush. Australië heeft wat hem betreft het goede voorbeeld gegeven. Na de verkiezingen heeft de nieuwe regering van premier Kevin Rudd het Kyoto-klimaatakkoord alsnog goedgekeurd. Rudd is op Bali.
Onder de Amerikaanse bevolking is volgens Gore bovendien al een omslag merkbaar. Hij zei dat hij voor zijn reis naar Bali 350.000 mails had gekregen dat het anders moet. Er is verder nieuwe milieuwetgeving ophanden. Tal van staten en honderden steden maken werk van de verlaging van de uitstoot van broeikasgassen. Het bedrijfsleven roept om bindende maatregelen.
,,Laat ruimte in de documenten en zet in een voetnoot dat deze stukken onvolledig zijn. Sla dan een nieuwe weg in'' , aldus Gore tot de deelnemers van de top. Volgens hem is dat beter dan woede te richten op de VS.
Dit stond vanmorgen in het Noord Hollands Dagblad .

Maar laten we eens verder gaan dan de klimaat top en laat we ons niet beheersen door die vervuilers in de USA . Maar alle producten uit de USA boycotten . De Macs, Cola ( wat heel slecht voor de gezondheid is ) de M& M .Hoe zal ons leven er dan uitzien . Gewoon want er is wel een vervanger voor . Maar ze lijden dan verliezen in de USA . Weiger dollars, laten ze maar in Euro’s betalen .Kick alle Amerikaanse producten uit u keuken en huis .Op de site van Peta staat een oproep om M & M om te boycotten omdat ze dier proeven doen op dieren
Got a sweet tooth? Think twice before picking up a Mars candy bar! You should know that candymaker Mars, Inc.—creator of M&M's, Snickers, Twix, Dove, Three Musketeers, Starburst, Skittles, and other candies—funds deadly animal tests, even though there are more reliable human studies and not one of the tests is required by law.

Mars is currently funding a deadly experiment on rats to determine the effects of chocolate ingredients on their blood vessels. Experimenters force-feed the rats by shoving plastic tubes down their throats and then cut open the rats' legs to expose an artery, which is clamped shut to block blood flow. After the experiment, the animals are killed. Mars has also funded cruel experiments in which mice were fed a candy ingredient and forced to swim in a pool of a water mixed with white paint. The mice had to find a hidden platform to avoid drowning, only to be killed and dissected later on. In yet another experiment supported by Mars, rats were fed cocoa and anesthetized with carbon dioxide so that their blood could be collected by injecting a needle directly into their hearts, which can lead to internal bleeding and other deadly complications.

Kreeg een zoete tand? Denk tweemaal alvorens een het suikergoedstaaf van Mars op te nemen! U zou moeten weten dat candymaker Mars, Inc. - de schepper van M&M, Snickers, Twix, Duif, Drie Musketiers, Starburst, Skittles, en andere suikergoed-fondsen dodelijke dierlijke tests, alhoewel er betrouwbaardere menselijke studies en niet één van de tests zijn wordt vereist door wet.
Mars financiert momenteel een dodelijk experiment op ratten om de gevolgen te bepalen van chocoladeingrediënten voor hun bloedvat. Het kracht-voer van experimentators de ratten door plastic buizen onderaan hun kelen en dan gesneden open shoving de benen van de ratten om een slagader bloot te stellen, die wordt vastgeklemd sloot om bloedstroom te blokkeren. Na het experiment, worden de dieren gedood. Mars heeft ook wrede experimenten gefinancierd waarin de muizen een suikergoedingrediënt werden gevoed en om in een pool van een water werden gedwongen te zwemmen dat met witte verf wordt gemengd. De muizen moesten een verborgen platform vinden vermijden verdrinkend, slechts worden gedood om en ontleedden later. In nog een ander experiment dat door Mars wordt gesteund, werden de ratten gevoed cacao en werden verdoofd met kooldioxide zodat hun bloed zou kunnen worden verzameld door een naald in hun harten direct in te spuiten, die tot het interne aftappen en andere dodelijke complicaties kunnen leiden
het filmpje bevat schokkende beelden !!!


Learn more at MarsCandyKills.com.

Geen opmerkingen: